Attention!!

Salam...

Jika nak tengok jadual belajar bole click http://bakingclassbyazie.blogspot.com.

Sekian,
Azie

Wednesday, February 4, 2009

Baking Class Sunday 8 February 2009

Seramai 14 peserta yang attend kelas semalam.. tp mana gambar kak Fadilah ekk??
anyway Azie nak ucapkan terima kasih kpd semua yg attend --> Azizah, Jamaliah, Norhayati, Maznah, Siti Rafidah, Saadiah, Roslina, Ezuriati, Fadzilah, Norhazura, Roszilawati, Madiah, Wan Faizah dan Azie.
Harap apa ilmu yang diajar dpt dipraktikkan..Selamat Mencuba!


Egg Tart # Portugese Egg Tart # Coconut Tart # Blueberry Cheese Tart
BONUS fruitartlet




inilah sebahagian dari aksi2 kengkawan sewaktu kelas pastry berjalan..











10 comments:

ummie_AM said...

hehe...cepat tol gambar dah masuk...tart yang dibekalkan tadi pon lom abis makan....

thanks azie.....

madiah

ummie_AM said...

oh ya jangan lupa kelas kek lapis popular tau....

Batrisyia delights cake said...

azie..jgn lupa kelas deko tahap 2..nama akak jgn lupa tau..TQ

AzieCakes&CookiesBiz said...

to ummie_AM
gambar2 ni semua atas jasa baik kak fadilah yg masukkan dlm blog azie..
da blaja jgn lupa praktikkan dirumah..
thanks sudi dtg kelas azie.
dun wory azie akan beritau bila kelas kek lapis akn diadakan.

to Batrisyia delights cake
azie akan masukkan nama akk dlm list utk deko tahap 2.

ummie_AM said...

salam zie, malam dah berjaya pratikkan egg tart saiz M. Buat separuh adunan dapat 30 biji..ok la tuh...esok bwk ofis la...bagi member rasa...

SAYANG79 said...

salam kenal kam azie,saya sayang79 selalu tgk blog kak azie nie ada jugak terlintas nak belajar dengan kak azie tapi lum ada kesempatan lah insya-Allah bila ada kesempatan akan sayang join nanti ya...salam kenal

kaklong69 said...

Terimakasih atas ilmu yg diberi pada 14.02.09.Kini Kak Long lebih yakin nak buat kek utk family insyallah juga utk dijual.jika ada kesempatan nak juga ikuti lagi kelas Azie.semoga berjumpa lagi.

AzieCakes&CookiesBiz said...

to ummie_AM
wah!!seronokkan dah pandai buat eggtart...
dah dapat tempahan?

AzieCakes&CookiesBiz said...

to SAYANG79
salam perkenalan...
terima kasih sudi jengah blog akak...
insyallah ada masa kita jumpa.

AzieCakes&CookiesBiz said...

to kaklong69
Terimakasih juga sebab KL sudi belajar dgn azie..
harap KL akan dpt tempahan...
azie dah tgk blog KL...cantik...